Om Os
Kokken
I 2014 havde KOKKEN 25 års jubilæum – Ketty har nemlig kokkereret og leveret mad ud af huset igennem 25 år.
Ketty Larsen er født på Tåsinge men familien flytter til Viborg i 1973, hvor Ketty starter i job hos Grundfos. Hun bliver efterfølgende voksenlærling og bliver færdig som slagter.
Drømmen er at blive selvstændig og Ketty begynder at lede efter lokaler.
»Jeg blev ringet op, at forretningen Viborg Smørrebrød var til salg. Jeg slog til og omdøbte forretningen til »Kokken« og kom helt fra starten godt i gang. Allerede efter godt en måned ansatte jeg en medarbejder, Lone Papsø, som har været her siden og havde 25-års jubilæum i 2014.
Ketty er fyldt med ideer og er frisk på lidt af hvert. Et bevis på det er da Kong Konstantin og Dronning Anne Marie skulle holde sølvbryllup – her sender Ketty et brev til dronningen (som skulle holde brylluppet) og tilbyder levering af mad. Der kom et takkebrev retur fra Dronningen med et høfligt afslag.
Intet selskab er for stort til Kokken – de har leveret mad helt op til 850 gæster.
Hver dag kører madbilen rundt med leverancer til private og virksomheder og som noget helt nyt leverer Kokken også aftensmåltider ud.
Hos Kokken er humøret altid højt og de er altid klar med en frisk bemærkning.
Socialt Engagement
Ketty Larsen sætter som virksomhedsejer en stor ære i at udvise et socialt engagement.
»Vi har gennem årene haft en del skoletrætte elever i praktik. Det er meget tilfredsstillende at opleve, at man med god omsorg og en fast struktur i hverdagen kan formå at få ofte bogligt svage unge til at få en uddannelse og dermed den gode ballast videre frem i livet,« som hun udtrykker det.
Ketty og hendes familie støtter op omkring VHK’s håndboldkvinder. Vi har været sponsor og haft kæmpe oplevelser ved at deltage i mange rejser. Samtidig er jeg madsponsor for VHK’s fanklub, hvor de leverer mad til alle deres ture.
På væggen er indrammet nogle af de store højdepunkter i VHK’s 20-årige sejrsstime.
Vi har et godt samarbejde med Ketty, som bidrager med sin rummelighed og vilje til at tage et socialt ansvar. Hun er altid åben ift. at drøfte mulighederne for at tilbyde virksomhedspraktikker til interesserede medborgere, og tager også gerne skridtet videre, når matchet og økonomien tillader en ansættelse.
Følg os på Facebook
Kundetilfredshed
- Diner transportable 100%
- Frokost 100%
- Aftensfavoritter 100%
Det siger vores kunder
“Kokken har leveret mad til Viborg Kommune Revy de sidste 3 år. Samarbejdet har være yderst professionelt fra start til slut, både hvad angår menu, levering og servering.
Når der skal serveres mad til knap 600 mennesker er det vigtigt, at det bliver styret professionelt af et smilende og roligt personale, at der er mad nok og at maden smager godt.
Alle tre ting er blevet opfyldt hver gang !!
Vi er i gode hænder, når vi bestiller hos Kokken.”
Forskolen og EGU bruger Kokken som praktiksted, da det er en særlig rummelig socialansvarlig arbejdsplads. Der er en positiv tilgang til at give unge en chance, og der opbygges bærende relationer gennem en tydelig, åben og ligeværdig dialog. De unge tages seriøse og arbejdsmiljøet fremmer en værdifuld oplevelse af mestring, og samtidig skabes der en vigtig forståelse af kulturen på arbejdspladsen.
“Fantastisk smørrebrød og dejlig service. Kan varmt anbefales!”
Ketty Juul Larsen
Indehaver
Kokken startede 31.3.1989, med Ketty Larsen som indehaver i alle årene.
Ketty’s faglige baggrund er butiksslagter, hvilket hun blev uddannet som i 1987.
Kokken har rigtige gode leverandører, som vi altid kan stole på leverer de bedste råvarer og til rette tid.
Vi hos Kokken, lægger stor vægt på tilfredse kunder og gør meget ud af at vejlede jer, så I får den perfekte og uforglemmelig fest.
Lone Papsø
Medarbejder
Lone blev udlært i køkkenet på Teknisk skole i Viborg, og har næsten været med siden åbningen af Kokken. Lone er en kendt ansigt i butikken, hvor hun er med i alle processerne, men især i det kolde køkken.